Slide background
Slide background
Slide background

FROKOST & TAPAS MENUER


Frokostbuffet

2 slags sild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget laks med røræg og asparges
Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon
Mørbradbøf med champignon a la crème 
Chokoladekage
To slags ost fra Naturmælk med garniturer

2 slags rugbrød og 1 slags lyst brød, samt smør og fedt

Pris pr. couvert kr. 185,-

Tapasbuffet

Lakseruller med grønne slikasparges
Røget svinemørbrad
Bagt torsk i baconsvøb
Chorizo
Rød snackpeber med flødeost
Spyd med marineret mozzarella
Små honningmarinerede kyllingespyd
Minifrikadeller med cornichons
Vol au vents med fyld af laks, kylling og paté
2 slags ost fra Naturmælk
Frugtfad
Panna Cotta i glas
Chokoladekage

Serveres med 2 slags flûte, pestoer, aioli, oliven, grissini m.m.

Kr. 215,-