Slide background
Slide background
Slide background

MENUER


Menu 1

Forretter

Klar suppe med boller og urter

Aspargessuppe med kødboller

Rejeanretning med pesto (+ kr. 10,-)

Røget ørred med stuvet spinat

Laks a la Bellevue

Tarteletter med høns i asparges


Hovedretter

Kyllingeroulade på forårsgrønt – serveres med pommes rösti og kryddersauce

Flæskesteg med sprød svær og rødkål, samt ½ æble med gelé
Serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, samt flødesauce

Sprængt oksebryst med årstidens grønsager
Serveres med stuvet spidskål eller peberrodssauce, samt hvide kartofler

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, asier og tyttebær
Serveres med bønner, sukkerbrunede og hvide kartofler, samt vildtsauce

Kalvesteg med rabarberkompot og agurkesalat
Serveres med grønsager, hvide kartofler og flødesauce

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
Serveres med glaserede løg, ristede champignons, bønner, hvide kartofler og skysauce


Desserter

Citronfromage

Hjemmelavet isrand med frisk frugt

Kold Grand Marnier soufflé

Chokoladekage med rørt is

Pandekager med is og frugt

Hovedret kr. 120,-
2 retter kr. 160,-
3 retter kr. 200,-

Menu 2

Forretter og/eller mellemretter

Variation af laks – tatar, roulade og varmrøget

Fisketallerken

Dampede grønne eller hvide asparges med sauce hollandaise (forår/sommer)

Jordskokkecreme med sprøde chips (efterår/vinter)

Tapastallerken

Carpaccio af okse med parmesan og ristede pinjekerner

Carpaccio af røget dyrekølle med rødbedesalat


Hovedretter

Indbagt svinemørbrad i urtefars med små nøddestegte kartofler og skysauce

Kalvefilet med provencekartofler og portvinssauce

Kalvemørbrad i serranosvøb med kartoffelkage og madeirasauce (+ kr. 20,-)

Ølmarineret oksefilet med kartoffelsoufflé og rødvinssauce

Rosastegt dyrefilet på sauté af la waldorff med bladselleri, vindruer og æbler – serveres med kartoffelfondant og vildtsky (+ kr. 20,-)

Ovenstående serveres med årstidens garniturer

Andesteg med halve æbler med gele, svesker og rødkål
Serveres med brune og hvide kartofler, samt andesauce
(efterår/vinter)

Desserter

Ostetallerken med udvalg af oste fra Naturmælk

Jordbær og hvid chokolade (sommer)

Gateau Marcel med æblesorbet

Desserttallerken

Creme Brûlée

Blødende chokoladekage

Hovedret kr. 150,-
2 retter kr. 200,-
3 retter kr. 250,-
4 retter kr. 300,-