Slide background
Slide background
Slide background

BUFFETARRANGEMENT


Buffetarrangement 1

Velkomstdrink
1 glas af husets æblecider fra Gyldensteen Gods



Forretter
– vælg to af nedenstående

Pestomarinerede rejer på frisk pasta (+ kr. 10,-)
Bagt torsk i serranosvøb med peberrodscreme
Tunmousse med sauce verte
Marinerede strimler af kylling på sprøde salater
Hønsesalat med bacon og ananas
Tarteletter med høns i asparges



Hovedretter
– vælg to af nedenstående

Tortillapaneret kyllingebryst
Marineret kalkun
Glaseret skinke
Honningmarineret svinekam
Græske frikadeller
Helstegt svinemørbrad
Oksefilet (+ kr. 20,-)

Tilbehør
– vælg to slags kartofler, samt salatbar eller to salater

Bagekartoffel og kryddersmør
Porreflødekartofler
Sesamkartofler og paprikasauce
Bådekartofler og tzatziki
Smørristede kartofler og whiskysauce

Broccolisalat
Tomatsalat med mozzarella
Couscoussalat med abrikoser
Dagens grønne salat
Pastasalat med soltørrede tomater
Salatbar



Desserter
– vælg to af nedenstående

Islagkage eller Daimislagkage
Amerikansk ostelagkage
Chokoladetiramisu
Chokoladekage med rørt is
Frisk frugt med råcreme
Pandekager med is

Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen


Kaffe/the, sødt og Avec
Mormors småkager
Kranskekagestykker
Sarah Bernard
Molly's Irish Cream - kr. 30,- pr. glas
Gul Grand Marnier - kr. 45,- pr. glas
Camus VS - kr. 45,- pr. glas

Natmad
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med boller
"Byg selv" hotdog's
Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Æggekage med bacon og purløg
Sønderjysk pølsebord (+ kr. 15,-)

Fri bar med øl, vand og vin

Pris pr. couvert – frokost – kr. 515,-
Pris pr. couvert – aften – kr. 565,-

Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden

Buffetarrangement 2

Velkomstdrink
1 glas af husets mousserende vin samt snacks



Forretter
– vælg to af nedenstående

Hvidløgsstegte scampirejer på blomkålspuré (+ kr. 20,-)
Lakseroulade med spinat og ostecreme
Kyllingeterrine med syltede tranebær
Røget svinemørbrad med pesto
Røget dyrekølle på marineret salat



Hovedretter
-vælg to af nedenstående

Svinemørbrad svøbt i bacon
Rosastegt kalvefilet
Kalvemørbrad i serranosvøb (+ kr. 20,-)
Helstegt oksefilet
Dyrefilet med salat a la Waldorff (+ kr. 20,-)

Tilbehør
– vælg to slags kartofler, samt salatbar eller to salater

Nødderistede kartofler og kryddersauce
Kartoffelkage og portvinssauce
Pommes macaire og valnøddesauce
Kartoffelroulade og rødvinssauce
Pommes fondant og vildtsauce

Broccolisalat
Tomatsalat med mozzarella
Couscoussalat med abrikoser
Dagens grønne salat
Pastasalat med soltørrede tomater
Salatbar



Desserter
– vælg to af nedenstående

Ostebræt med udvalg af oste fra Naturmælk
Jordbær med vaniljeis (Sommer)
Pære/marcipantærte med rørt is
Hindbærtærte med vaniljecreme
Panna Cotta med bær
Brownie med æblesorbet

Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen

Kaffe/the og sødt og natmad

Fri bar med øl, vand og vin

Pris pr. couvert – frokost – kr. 600,-
Pris pr. couvert – aften – kr. 650,-

Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden