Slide background
Slide background
Slide background

SELSKAB


Arrangement 1

Velkomstdrink
1 glas af husets æblecider fra Gyldensteen Gods



Forretter
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med kødboller
Rejeanretning med pesto (+ kr. 10,-)
Røget ørred med stuvet spinat
Laks a la Bellevue
Tarteletter med høns i asparges



Hovedretter
Kyllingeroulade på forårsgrønt – serveres med pommes rösti og kryddersauce

Flæskesteg med sprød svær og rødkål, samt ½ æble med gelé Serveres med sukkerbrunede og hvide kartofler, samt flødesauce

Sprængt oksebryst med årstidens grønsager Serveres med stuvet spidskål eller peberrodssauce, samt hvide kartofler

Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, asier og tyttebær
Serveres med bønner, sukkerbrunede og hvide kartofler, samt vildtsauce

Kalvesteg med rabarberkompot og agurkesalat Serveres med grønsager, hvide kartofler og flødesauce

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær Serveres med glaserede løg, ristede champignons, bønner, hvide kartofler og skysauce



Desserter
Citronfromage
Hjemmelavet isrand med frisk frugt
Kold Grand Marnier soufflé
Chokoladekage med rørt is
Pandekager med is og frugt


Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen



Kaffe/the og sødt
Mormors småkager
Kranskekagestykker
Sarah Bernard

Avec
Molly's Irish Cream - kr. 30,- pr. glas
Gul Grand Marnier - kr. 45,- pr. glas
Camus VS - kr. 45,- pr. glas



Natmad
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med boller
"Byg selv" hotdog's
Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Æggekage med bacon og purløg
Sønderjysk pølsebord (+ kr. 15,-)

Fri bar med øl, vand og vin

Pris pr. couvert – frokost – kr. 515,-
Pris pr. couvert – aften – kr. 565,-

Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden

Arrangement 2

Velkomstdrink
1 glas af husets cava fra Mont-Marcal samt snacks



Forretter og/eller mellemretter
Variation af laks – tatar, roulade og varmrøget
Fisketallerken
Dampede grønne eller hvide asparges med sauce hollandaise (forår/sommer)
Jordskokkecreme med sprøde chips (efterår/vinter)
Tapastallerken
Carpaccio af okse med parmesan og ristede pinjekerner
Carpaccio af røget dyrekølle med rødbedesalat


Hovedretter
Indbagt svinemørbrad i urtefars med små nøddestegte kartofler og skysauce Kalvefilet med provencekartofler og portvinssauce

Kalvemørbrad i serranosvøb med kartoffelkage og madeirasauce (+ kr. 20,-)

Ølmarineret oksefilet med kartoffelsoufflé og rødvinssauce

Rosastegt dyrefilet på sauté af la waldorff med bladselleri, vindruer og æbler – serveres med kartoffelfondant og vildtsky (+ kr. 20,-)

Ovenstående serveres med årstidens garniturer

Andesteg med halve æbler med gele, svesker og rødkål
Serveres med brune og hvide kartofler, samt andesauce
(efterår/vinter)



Desserter
Ostetallerken med udvalg af oste fra Naturmælk
Gateau Marcel med æblesorbet
Desserttallerken med kage, is og frugt
Creme Brûlée
Blødende chokoladekage



Vine
Stony Creek Chardonnay, Stony Creek Shiraz,
1 glas Croix Milhas Muscat de Rivesaltes, samt øl, vand og isvand under middagen



Kaffe/the og sødt
Mormors småkager
Kranskekagestykker
Sarah Bernard

Avec
Molly's Irish Cream - kr. 30,- pr. glas
Gul Grand Marnier - kr. 45,- pr. glas
Camus VS - kr. 45,- pr. glas



Natmad
Klar suppe med boller og urter
Aspargessuppe med boller
"Byg selv" hotdog's
Croissanter med hønsesalat og rejesalat
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Æggekage med bacon og purløg
Sønderjysk pølsebord (+ kr. 15,-)

Fri bar med øl, vand og vin

Pris pr. couvert – frokost – 3 retter – kr. 600,-
Pris pr. couvert – frokost – 4 retter – kr. 670,-

Pris pr. couvert – aften – 3 retter - kr. 650,-
Pris pr. couvert – aften – 4 retter – kr. 720,-

Arrangementet slutter en time efter servering af natmaden