Sharefood

Delemad når det er bedst

Sharefood er delemad, hvor der ved bordet serveres forskellige retter, som I deler imellem jer. På denne måde kan I og jeres gæster prøve flere forskellige lækre og veltilberedte retter uden at skulle stå i kø ved en buffet. Konceptet passer både til større og mindre arrangementer, formelle og uformelle fester.
Uanset anledningen er formålet at gøre jeres spiseoplevelse mere social med fokus på smagsindtryk, æstetiske serveringsformer og ærligt håndværk.

Vi anbefaler, at man vælger 2-3 forretter, 2 hovedretselementer, samt kartofler og grønt.
Osten og desserten er tallerkenanrettet og her vil 1 ret derfor være nok.

Foretter

Hvidløgsstegte scampirejer med mild aioli

Kroens rejesalat med grønt

Varmrøget laks med purløgscreme og grønne asparges

Kartoffelrösti med røget laks, creme fraiche og rødløg

Mellemretter

Hønsesalat med sprød bacon

Røget svinemørbrad med æggestand, sprøde løgringe og hytteostcreme

Bresaola med parmesanchips og mayo lavet på soltørrede tomater

Carpaccio med parmesan og ristede pinjekerner

Hovedretter

Pankopaneret kyllingerillette med trøffelmayo og grove fritter

Braiserede svinekæber på groft mos

Svin i svøb med stegte kartofler

Langtidsstegt oksefilet på gulerodspuré med timiansky og kartoffelsoufflé

Langtidsstegt oksefilet på gulerodspuré med timiansky og kartoffelsoufflé

Ost & sødt

3 slags ost med nøddemix og hjemmelavet knækbrød

Gateau Marcel

Årstidens cheesecake

Blondibund med hindbærmousse

Creme Brûlée med vaniljeis

Snickers is på karamelbund

6 elementer

Her vælges 3 forretter/mellemretter, 2 hovedretter og 1 dessert

338,00

8 elementer

Her vælges 3 forretter, 2 mellemretter, 2 hovedretter og 1 dessert

378,00

10 elementer

Her vælges 3 forretter, 3 mellemretter, 2 hovedretter, ost og 1 dessert

408,00

Der er også mulighed for, at vores nøje udvalgte og sæsonbestemte retter fra restauranten kan indgå i jeres menu.

Booking af værelser eller ophold

Booking af bord i vores restaurant