Menuerne fås også som ”Mad ud af huset”. Kolde retter anrettes på fade og i skåle. Varme retter leveres i termokasser og skal anrettes før servering. Emballage skal afleveres senest 4 dage efter arrangementet i rengjort stand ellers hæftes for manglende returnering.
Nedenstående hovedretter bestilles til minimum 8 kuverter
Grønlangkål med hamburgerryg
Kålpølser og flæsk. Serveres med sukkerbrunede kartofler, sennep og rødbeder
168,00
Flæskesteg med sprød svær
½ æbler med gelé og rødkål. Serveres med brune og hvide kartofler samt skysauce
158,00
Andesteg med rødkål
Serveres med ½ æbler med gele, samt svesker. Brune og hvide kartofler samt andesauce
258,00
Ris la mande
Med kirsebærsauce
65,00
Marineret sild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron*
Lakseroulade med ostecreme
Hønsesalat med bacon
Medisterpølse med sønderjysk hvidkål
Grønlangkål med hamburgerryg, kålpølser og brunede kartofler
Vesterhavsost med kiks og druer
Æblemazarin med gold mousse
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør, samt fedt
Pris per person
268,00
* Fiskefileten er forstegt men skal lunes før servering
Ovenstående buffet bestilles til minimum 8 kuverter
Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
½ æg med rejer og mayonnaise
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Lun mørbradbøf med bløde løg
Gammelknas med hyben
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris per person
178,00
(minimum 2 kuverter)