Jul på Hotel Røde-Kro

Julemenuer – i og ude af huset

Menuerne fås også som ”Mad ud af huset”. Kolde retter anrettes på fade og i skåle. Varme retter leveres i termokasser og skal anrettes før servering. Emballage skal afleveres senest 4 dage efter arrangementet i rengjort stand ellers hæftes for manglende returnering.

Hovedretter

Nedenstående hovedretter bestilles til minimum 8 kuverter 

Grønlangkål med hamburgerryg
Kålpølser og flæsk. Serveres med sukkerbrunede kartofler, sennep og rødbeder

168,00

Flæskesteg med sprød svær
½ æbler med gelé og rødkål. Serveres med brune og hvide kartofler samt skysauce

158,00

Andesteg med rødkål
Serveres med ½ æbler med gele, samt svesker. Brune og hvide kartofler samt andesauce

258,00

Ris la mande
Med kirsebærsauce

65,00

Julebuffet

Marineret sild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise
Fiskefilet med remoulade og citron*
Lakseroulade med ostecreme
Hønsesalat med bacon
Medisterpølse med sønderjysk hvidkål

Grønlangkål med hamburgerryg, kålpølser og brunede kartofler
Vesterhavsost med kiks og druer
Æblemazarin med gold mousse
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør, samt fedt

Pris per person

268,00

* Fiskefileten er forstegt men skal lunes før servering
Ovenstående buffet bestilles til minimum 8 kuverter

Juleplatte

Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
½ æg med rejer og mayonnaise
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Lun mørbradbøf med bløde løg
Gammelknas med hyben
Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris per person

178,00

(minimum 2 kuverter)

 

Booking af værelser eller ophold

Booking af bord i vores restaurant