Lad os hjælpe med konfirmandens store dag – om festen er stor eller lille, så hjælper vi gerne med maden.
I denne folder finder du dette års menuer, som er sammensat med øje for konfirmanden.
Vi lægger vægt på de friske råvarer og den gode smag i vores køkken og sammen med vores mange års erfaring indenfor branchen, kan I trygt overlade arrangementet til os og nyde festen sammen med jeres gæster.
I er altid velkomne til at kigge forbi hotellet til en uforpligtende samtale – dog anbefaler vi, at I ringer i forvejen, så vi kan give jer den fulde opmærksomhed.
Vi ser frem til at hjælpe jer med planlægningen af jeres fest.
Med venlig hilsen
Hotel Røde-Kro, Winnie & Erik Jørgensen
Menuerne skal som udgangspunkt bestilles til minimum 12 kuverter, men vi kan altid finde en løsning, hvis I er færre.
Emballage skal afleveres indenfor 4 dage i rengjort stand.
Der pålægges et depositum for emballage på kr. 500,-
Alle priser er i danske kroner og inklusive 25 % moms. Priser og menuer er gældende fra 1/10 2024
Forretter
Rejecocktail
Tunmousse med rejer og sauce verte
Tarteletter med høns i asparges
Lakseanretning
Spicy hønsesalat med baconcrumble
Hovedretter
Tortillapaneret kyllingebryst med whiskysauce
Kalvesteg med agurkesalat og rabarberkompot
Wienerschnitzel med brasede kartofler og smørsauce (+ kr. 20,-)
Langtidsstegt oksefilet med bearnaisesauce (+ kr. 20,-)
Til alle hovedretter serveres et udvalg af sæsonens garniturer samt dagens kartoffel
Desserter
Daim Islagkage
Toblerone Cheesecake
Jordbæris på mandelbund
Pandekager med rørt is
Nøddekurv med frisk frugt og rørt is (+ kr. 10,-)
Pris per person
2 retter
258,00
Pris per person
3 retter
308,00
Børn 3-12 år
2 retter
158,00
Børn 3-12 år
3 retter
188,00
Forretter
(vælg to af nedenstående)
Lakseroulade med spinat og ostecreme
Koldrøget laks med purløgscreme
Røget landskinke med melonsalat
Tarteletter med høns i asparges
Hovedretter
(vælg to af hver af nedenstående)
Tortillapaneret kyllingebryst
Glaseret skinke
Svinemørbrad i svøb
Langtidsstegt oksefilet
Flødekartofler
Bagt kartoffel med kryddersmør
Kartoffelsoufflé
Små kartofler vendt i urter
Whiskysauce
Kryddersauce
Bearnaisesauce
Pastasalat
Broccolisalat
Sommersalat
Spidskålssalat med æbler
Desserter
(vælg to af nedenstående)
Daim Islagkage
Brownie med goldmousse
Pandekage med rørt is
Frugtsalat med råcreme
Pris per person
2 retter
258,00
Pris per person
3 retter
308,00
Børn 3-12 år
2 retter
158,00
Børn 3-12 år
3 retter
188,00