I vores restaurant tilbyder vi et Social Dining koncept, der indbyder til samvær og hygge ved de enkelte borde.
Dette giver mulighed for at prøve flere forskellige ting, og hvis du ikke kan beslutte dig tilbyder vi ligeledes 6 eller 10 serveringer og så vælger vi for dig.
Kokkens udvalg af serveringer – når du gerne vil prøve lidt mere.
395,00
10 serveringer
525,00
315,00 / 395,00
Jordskokkesuppe
med grøn olie og sprøde chips (L)
85,00
Kartoffelrösti
med røget laks (L)
75,00
Citronbagt torsk
på syltet fennikel med limemayo (L)
85,00
Anderillette
med persillemayo (G + L)
85,00
Krustader
med serrano og parmesanmayo (G + L)
85,00
Udvalg af sønderjyske pølser
med chutney
85,00
Græskarsuppe
med ristede græskarkerner (L)
105,00
Blomkålscurry
med ris
145,00
Rødbedebøf på groft mos
med dagens garniture (G + L)
145,00
Falafler
med hummus og sæsonens garniturer (G + L)
145,00
Nedenstående retter serveres med sæsonens garniture.
Bagt laks
med porrecreme (L)
155,00
Stegt andebryst
med orange/whiskysauce
195,00
Lammemørbrad
med portvinssauce
195,00
Glaserede spoleben
med rødvinssauce
175,00
Langtidsstegt oksefilet
med portvinssauce (G + L)
175,00
Kartoffelsoufflé
i butterdej (G + L)
50,00
Små stegte kartofler
50,00
Kartoffel Rösti
50,00
Pommes frites
50,00
Grønkålssalat
med æbler, vindruer og saltede mandler
50,00
Rødkålssalat
med appelsin og valnødder
50,00
3 Unika oste
med hybenmarmelade og hjemmelavet knækbrød (V)
95,00
Marcipankage
med pære og chokolade, samt vaniljeis (G + L)
85,00
Æblesoufflé
med vaniljeis (G + L)
85,00
Æblemazarin
med goldmousse og vaniljeis (G + L)
85,00
Hjemmelavet vaniljeis
med amarenokirsebær (L)
85,00
Kroens Stjerneskud
med dampet og stegt fiskefilet, samt laks og rejer
175,00
Mørbrad Sauté Dijon
med ærter, bacon og pommes frites
185,00
Wienerschnitzel
med brasede kartofler og wienerdreng
195,00
Kong Frederiks Livret
(L)
175,00
Steak af oksefilet
med whiskysauce eller rødvinssauce samt pommes rösti (G + L)
245,00
Pandekager med is
(G + L)
78,00
Kroens iscocktail
(G + L)
58,00
Allergener
(G) Indeholder gluten – (L) Indeholder laktose