HOLD DIT FESTARRANGEMENT PÅ HOTEL RØDE-KRO

Selskabsmenu

Skal du holde fest?

Så lad os stå for din fest på Hotel Røde-Kro

Nedenstående retter serveres på klassisk vis og serveres enten på tallerken eller fra fad. Alle hovedretter bydes to gange.

Kontakt gerne receptionen får en uforpligtende samtale, hvis vi skal hjælpe dig med din næste fest.
Nedenstående menuer er til minimum 12 personer.

Forretter

Lakseanretning
med tre slags laks

88,00

Tarteletter
med høns i asparges

78,00

Suppe
efter eget valg

75,00

Carpaccio
med pinjekerner og parmesanflager

78,00

Lille tapastallerken

88,00

Hovedretter

Kyllingeroulade med sæsonens garniture
serveres med små ristede kartofler og whiskysauce    

158,00

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, asier og tyttebær
serveres med bønner, hvide og sukkerbrunede kartofler, samt vildtsauce

158,00

Oksesteg med sønderjysk hvidkål, asier og tyttebær
serveres med bønner, champignons og perleløg, samt hvide kartofler og flødesauce

158,00

Langtidsstegt oksefilet med sæsonens garniture
serveres med kartoffelsoufflé og rødvinssauce

198,00

Kalvemørbrad med sæsonens garniture
serveres med små kartofler med skræl og urtesky

218,00

Dessert

Jordbæris på mandelbund

78,00

Snickers is på karamelbund

78,00

Årstidens cheesecake

78,00

Pandekager med rørt is

78,00

Gateau Marcel med vaniljeis

88,00

Nøddekurv med frisk frugt og rørt is

88,00

Booking af værelser eller ophold

Booking af bord i vores restaurant